Informasjonsmøte om birøkting

Vi har fått støtte fra Gjensidigestiftelsen og Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI) til å starte et birøktingsprosjekt. Tilbudet er gratis og rettet mot voksne over 18 år, og vi ønsker personer fra alle nasjonaliteter velkomne. Det avholdes informasjonsmøte på Torbjørnsbu gård på onsdag 12. juni, klokka 1800, med litt enkel servering. Send en mail til post@agderkulturakademi for påmelding og/eller spørsmål om tilbudet.  

På lørdag 25. mars hadde vi dugnad og åpen dag på Torbjørnsbu gård. Vi hadde en fantastisk dag med rundt 30 fremmøtte, og fikk beskåret epletrær, ryddet bort masse løv og kvist og vasket en del av rommene inne på Torbjørnsbu gård.

Arrangement

25.03.2023

Lørdag den 25. mars holder vi dugnad på Torbjørnsbu! Vi trenger hjelp til mye forskjellig - alt fra rydding av uteområder til maling av vegger innendørs. Vi legger ut oppdatering med mulige arbeidsoppgaver når det nærmer seg. Siden vi har lite (ingen) verktøy eller hageutstyr på gården enda, er det kjempefint om du/dere kan ta med det dere trenger...